Mitt i helgen.

Och julen blev vit, precis lagom till jul började det snöa.

Julens högtid har varit tre dagar långa. Lugnet börjar infinna sig. Det är tyst, jag hämtar andan och hör klockan klämta bredvid mitt öra. Det är mörkt fast det är ljusare där ute, snön har lyst upp världen.

Ingvar var på sitt första skidpass för säsongen. Jag nöjde mig med ett cykelpass och lite gym på det. Känns bra att fortsätta med träning och motion, speciellt nyttigt efter all julmat vi frossat i oss.

Hälsade på vid gravgården. Tände ljus och plockade bort utbrunna ljus. Där var det tyst lugnt och fridfullt.

 

Tänd ett ljus och låt det brinna!

Rose

2 thoughts on “Mitt i helgen.

 1. Vad härligt med en vit jul!
  Jag var i Sverige och upplevde snö några dagar, men inte på julafton, men det var en fin jul i alla fall.
  Nu är jag tillbaka i Wales, grönt, disigt och ca 6 grader, men vackert.
  Gott nytt år!

  1. Visst är det stämningsfullt med vit jul, snö och ljus.
   Du får uppleva många variationer av olika länder och klimat. Säkert roligt att vara tillbaka i Wales igen.
   Tack och Gott nytt år!

Kommentera