TYST I HUSET

Landar långsamt efter intensiv jul- och nyårshelg. Samtliga har återgått till sitt, arbete, skolan började också i dag. Ledigheten kunde ha varit längre enligt barnbarnen, ändå är fasta rutiner ett bra alternativ att gå tillbaka till.

Lugnt och tyst är det i huset, endast väggklockan tickar, jag andas in lugnet, återhämtar mig, håller min stickning och njuter till fullo – ändå sakna jag dem åter.

Några nyårslöften har jag inte gett, nöter på med mina gamla vanliga som jag tycker om, i motionens tecken. En ny start på gamla vanor.

Ledigt var det här.

 

Doftar in nya året!

Rose

2 thoughts on “TYST I HUSET

  1. Jag gillar den bloggrubriken. Påminner starkt om hur jag kände det i tisdags när livet gick tillbaka till ”det vanliga”. Det är inte dumt det heller. Samtidigt som det är härligt att tänka tillbaka på stunderna att träffa dem man älskar och håller av.
    Fortsätt du med ditt gamla löfte. Det håller i alla väder och årstider.

    1. Det är ganska lätt att känna igen sig i situationen om man upplevt ungefär likadant nu i helgen som varit. Det är något som hör helger till. Träffa släkten och framförallt familjen. Lite speciellt med de som kommer långväga ifrån och mera sällan. Sedan som du skriver, se tillbaka och leva på minnen.
      Jo det som man tycker om håller länge och väl! 👍

Kommentera