Lucia i skolan.

Lucia har vi firat i Karvsor skola, fick till och med personlig inbjudan att få vara med och fira lucia vid skolan i byn. Vackert så. Det är en bra inkörsport på julhelgen tycker jag. Stämningsfullt och vackert. Programmet var lagom långt och sedan bjöd skolan på kaffe och nybakade lussebullar. Roligt att få sätta sig ner dricka kaffe och träffa någon som man knappast annars träffar eller ser. Det uppskattar jag.

Festsalen var så gott som fullsatt av inbjudna gäster, självklart skolans elever och dagisbarnen kom också på luciamorgon. Med i dagisgruppen fanns  två av våra barnbarn, så vi höll kontakten med varandra och vinkade med jämna mellanrum under programmets gång. När programmet var slut kom de och sade hejdå före de gick tillbaka till dagis som finns i samma byggnad. Dagistanten berättade att det hade varit viktigt att de fick gå och prata med mormor lite också. Så roligt, mycket viktiga saker.

Skolan är ca 25 år gammal och till hösten skall den utvidgas, det behövs mera utrymme för elevantalet utökas ytterligare hösten 2019.

Det är är positiv liv.

 

Vi går i sakta mak till jul

Rose

2 thoughts on “Lucia i skolan.

  1. Vi lämnade Sverige 13 december, så hann med lite Luciafirande innan vi reste hem. Dels på TV på morgonen och sedan ett riktigt Luciatåg på Arlanda. Älskar Luciafirande!
    Vill önska dej en God Jul, Nadolig Llawen från Wales!

Kommentera