Krispigt och vackert på sjön.

SONY DSC

Röd om kinderna, plankan är färdig och jag är nöjd, jag klarade den i kväll igen, sista minuten riktig skakis och varm blev jag om kinderna.

I kväll tänker jag hålla mig inne. Har inte så stort behov att gå ute efter jag varit och vinterbadat. Vattnet är nära – 0 nu, det känns i skinnet när jag simmat färdigt och går uppför stegen, 2 x ca 10 meter och doppade mig 2 gånger – först och sist. Kroppen och huden mår bra av den uppläggningen. Hängde i pull up stången och tänjde ut axlar, rygg och in i bastun tillbaks.

Solen värmde när jag stod på bryggan och solade en minut. En pratsam och gladlynt dam påpekade hur vackert det var, där solen speglade ner på isen och snön. Sedan försvann hon ner i vaken, glad och trevlig är hon alltid och ännu gladare var hon när hon kom upp tillbaka.

Så får det räcka, hann inte med någon promenad i dag. I morse satt jag och stickade och stickade en födelsedagspresent som snart skall vara färdig.

Men kinderna har jag rosat ett par gånger ändå.

En ny dag i morgon

Rose

6 thoughts on “Krispigt och vackert på sjön.

      1. Bara att komma och pröva om du är intresserad, medlemmar får ha med nya personer som kan pröva gratis i två veckor eller så går det att betala per gång vid ingången, inte alls svårt. Där är så bra.

  1. Jo till Oravais har jag också nära, har prövat där en gång. Det är så enkelt att fara till Sandö och inte behöva tänka på öppettider, har väl skämt bort mig med det. Passar på att handla och uträttar ärenden på samma köra.

Kommentera