Siktar på 2020 i stället

Upplevde gamla minnen med en uppfriskande cykeltur i morse, det blev inte 100 km får mjukstarta och nöja mig med mindre. Är så nöjd att mitt knä har börjat kännas bättre igen. Bästa medicinen är cykling förklarade min ortoped.

Det kändes så bra att jag äntligen kom mig till en läkare som förstod vad det handlade om. Har varit till två olika ortopeder som är specialiserade på knä och ändå har de haft olika versioner om mitt sjuka knä. Kan inte sluta förvåna mig. Hade jag lyssna på första alternativet hade mitt knä redan varit opererat – helt i onödan. Det var så lättande att höra att en operation är helt onödig, tänk om jag hade gått med på det och fått ett stor ärr helt i onödan, på mitt vackra knä.

Det viktigaste är att få vara igång motionera och må bra. I morse cyklade jag iväg och kände friska morgonluften, det var 20 grader och jag kunde cykla iväg med shorts på i tidig morgonstund, så bra det kändes.

”Du skall motionera från morgonen så har du det undanstökat sedan”, sade en god vän till mig. Så sant du hade! Jag brukar nog fara ut på olika motionsrundor tidigt på morgonen om det bara passar, men det är bra att få höra av en annan person ändå!

dav

Så fina kläder hade jag färdigt köpt för årets cykelresa till Paris 2018. Hoppas och tror att mitt knä skall bli bra tillbaka så kanske jag kan delta i cykelloppet år 2020. En dröm jag har!

Jag på min hybrid i skuggan bredvid.

Kommentera