Morgonstund och en duva

Friskt väder var det i morse, fick drapera mig ordentlig, det känns riktigt bra med lite kyligare väder, tror det är första gången jag fått nog av värmen, det börjar bli lagom nu.

Jag cyklade bara 12 km ingenting att prata om, så jag skriver i stället. Lugnt och stilla var det, ända djuret som syntes till var en duva som satt upp på en el-tråd, då rullade jag förbi i nerförsbacken så jag iddes inte stanna och fotografera. Ett foto hade nog blivit vackert där den satt och prydde upp naturen.

Inte går det att förutspå när ett djur dyker upp, det sker mest när man minst anar.

I stället passade jag på att fotografera lite i trädgården.

 

Klockranka, så vackra blommor.

 

Vackra daglilja blommar ut på en dag.

 

dav

Canna har blommat långt om länge, när en blomma vissnar ersätts den av en ny.

Sparris ett år gammalt.

Må gott!

 

Rose Helsing

0 thoughts on “Morgonstund och en duva

Kommentera