Varning läs inte detta!

Eftersom jag inte kan röra på mig nu som förr, har jag ingenting att skiva om. Av motion mår jag bra, det är kroppen van vid. Det blev ett så hastigt avhopp från mina träningar. Jag som vill motionera, röra på mig och det riktigt ordentligt.

Nu envisas mitt knä och det går något så när, ändå framåt – tror jag, men långsamt. Det är inte samma sak att ta en kort promenad, jobba i trädgården, fast jag älskar trädgårdsarbete, ändå saknar jag mina motions pass.

Så pass, att jag skriver av mig här. Bäst att jag slutar gnälla nu!

Ändå är jag tacksam för varje dag jag får vara frisk, vara med min fina familj. Mitt knä är trots allt en bisak. Det vet jag.

Solnedgång vid Långskär

En bild från bryggan, där på bänken sitter jag och andas in kvällsluften från havet! Det är så avkopplande att vara där, fridfullt, tyst och ostörd! Där blir jag som ny!

Här endast iakttar man, har respekt och alla pysslar med sitt!

0 thoughts on “Varning läs inte detta!

  1. Det är inte roligt när ”små saker” sätter käppar i hjulet och hindrar en fr att göra sånt man är van vid att kunna få göra. Hoppas det blir bra m ditt knä. Du har det åtm. bra som får njuta av havet och underbara solnedgångar och så mycket mer därtill. Önskar Dej en fin sommar!!!

    1. Ja, det är lite svårt att avstå från en rolig vana och som jag dessutom trivs så bra med och gett så mycket. Får bara töja på tålamodet.
      Visst är det skönt med sommar, sol och havet!
      Ha en skön sommar Du/Ni med! ❤

Kommentera