BARA PERSONKEMIN STÄMMER SÅ LÖPER ALLT SÅ LÄTT

Så himla roligt det är att prata med människor som det bara flyter på med, bara pratar på och allt stämmer så lätt. Det känns som att man förstår varann redan innan man alls börjat prata.

Råkade härom dagen utför vise versa i omklädningsrummet, då jag hade varit och vinterbadat.  Stämningen var alltför tillgjord och betoningen på pratet var alltför överdrivet, blickarna var också överdrivna. Jag kände bara att ingenting stämde, hade ingenting att säga, log bara lite för artighetens skull. Allt var bara pinsamt och obekvämt. Det är i omklädningsrummet som vi hämtar nya krafter, dricker mera vätska äter en banan och bara njuter!

Till slut försvann de till sitt. Snabbt därefter kommer en annan rask dam in i samma ärende som alla vi andra. Hon ägnade sig åt sitt, jag åt mitt, vi såg knappt på varandra. Samtidigt som vi växlade några ord om det gemensamma intresset. Några ÄRLIGA, FÖRNUFTIGA ord växlade vi med varandra på ett hederligt äkta sätt och genast föll alla pusselbitarna på plats, med bara några få utbytta meningar förstod vi varandra.

Hon visade krafterna vi får genom att räcka upp armarna – YES – kroppsspråket signalerade också rätt. Det här ger energi! Några äkta ord och genast kändes det bättre.

Jag älskar min hobby, så stolt och glad att jag har min egen nisch, det gör de flesta som är där. Däremot vet jag inte varför vissa personer alls kommer dit. Missförstå mig ej! Majoriteten överlag är bra. Glad, vänlig, hövlig, oftast får jag så mycket i utbyte med de andra medlemmarna. Men en pingvinflock på ca 1000 stycken så hör det väl till med några undantag.

 

YES

0 thoughts on “BARA PERSONKEMIN STÄMMER SÅ LÖPER ALLT SÅ LÄTT

Kommentera