FÖRSTA SNÖN 26 OKTOBER

Björnbären är röda och granna där ute, de var nästan på väg att börja mogna, men då behövdes mera värme och sol, när de är riktigt svarta och stora då är de färdiga att ätas och så goda de är. Många björnbär går till spillo denna höst, får bara acceptera det, fast det är svårt när de hänger där och snålas.

Åtminstone 15 cm snö har vi fått här, tung vit blidsnö. Vägen blev plogad i morse, nu gäller det att skaffa nubbar under skorna. När jag gick ut och vädrade upp mig med Bamse som sällskap, halkade jag många gånger – för många. Det kunde ha gått riktigt illa, första snöpromenaden och jag var bara glad att jag kom mig hem oskadd.

Få se bara om det inte smälter bort.

0 thoughts on “FÖRSTA SNÖN 26 OKTOBER

  1. Så synd m björnbären…det är mångt o mycket som inte hann mogna, och bli ätbart i höst….men vi får ta det som det kommer. Vädrets makter rår vi inte på. Jag gillar ju snötäcket…men däremot inte halkan…den är förrädisk o finns inget värre promenadsföre….tur att du klarade dej oskadd. Idag får vi njuta av en vacker solskensdag i ett vackert vitt vinterland…i morgon regnar det väl bort.

Kommentera