HÖSTREFLEKTIONER.

När det ändå regnat så mycket, vart försvinner allt vatten egentligen? Var jag än gräver så dammar det. Poolen som vi tömde för några veckor sedan, är snart fylld med regnvatten igen, gräver jag i jorden bredvid så är där mera ökenartad.

 

 Guld och gula slätter

 

Utan vatten och stavar promenerade jag iväg i det bästa vädret som finns. Lite längre än planerat blev det i dag. Det var vägbygge på gång, så för att slippa krångla mig fram bland bilköerna och andas in asfaltröken, gick jag en 4 km.s extra runda. Bäst så, tyckte jag utan vattenflaska.

Ansiktet hade jag smörjt in med kokosolja som har solskyddsfaktor BÄST! Och friskt vatten intog jag med gott mod väl hemma igen.

En välbefinnande känsla efteråt och jag känner mig både brunare och fräschare!

 

0 thoughts on “HÖSTREFLEKTIONER.

  1. Skönt med promenader såhär års…vi har haft så ljuvligt vackert väder nu de senaste dagarna, men ikväll svängde det om igen…och det ska lär hålla på i en veckas tid…låter ju inte så trevligt…men vad kan vi. Märkligt att jorden är så torr, m tanke på hur mycket vatten vi fått ovanifrån 🤔

Kommentera