HÄLSOSAM CYKELTUR.

dav

Min träning i sommar har mestadels varit stavgång, både längre och kortare sträckor. Sååå jag har njutit av dem, helt och hållit njutit, jag gillar så mycket att gå med stavar. Cyklat har jag också men minst av alla somrar på länge. Nu ska jag åter börja cykla och i dag inledde vi det med att cykla efter skärgårdsvägen, den valde vi av alla vägar, kanske för att vi kommer ut till vattnet och fukten. Det var helt otroligt härlig på morgonkvisten, vädret var klart och luften var fuktig, vi hade det så skönt. Innan vi var hemma tillbaka hann det också komma en frisk regnskur. ”Nu börjar det regna, sa jag åt maken och fick till svar med ett leende, det gör inget”. Skönt, för det tyckte jag också det går så bra att cykla i regnet, så länge det inte hällregnar.

Vi skulle inte fara så långt var meningen, men det blev som vanligt längre än vi menade. Jag fick en idé. Vi kunde ju fara och svänga till dagiset, där dottern jobbar, efter samma väg som vi cyklade. Sagt och gjort så blev det. Dit är det 20 km visste maken, så när vi kom hem tillbaka visade cykelmätaren 41 km.

Skönt!

0 thoughts on “HÄLSOSAM CYKELTUR.

  1. Visst är det skönt att cykla, och känna sej som ett med naturen. Jag cyklar hellre på små krokiga vägar där det sen också finns flera valmöjligheter…så vips kan man ha cyklat betydligt längre än man först ämnade 😊

Kommentera