SOMMARPLANERNA DÅ?

Dagarna går snabbt nu i juli. Sommarn har varit kall och regnig, blåsigt för det mesta. I går var det lagom varmt. Ändå inte så varmt som juli annars brukar vara – kännas! Det har varit under 10 grader nu om mornarna. Det är inte varmt då!

 

Sommargästerna har varit och farit, barn och barnbarn! En hel vecka var de här! När vi alla var samlade var vi 19 personer runt långbordet, ute i naturen! Barnen plockade de vackraste vildblommor och dukade med vita dukar! Alla hjälptes vi åt med matlagningen!

Varje dag gjorde vi något roligt som alla tyckte om! Simmade alla dagar, en gång var fem barnbarn med i vattnet, då räknade jag till fem många gånger! De är inga småglin längre, yngsta 9 äldsta 14 som var med. Men när mina bästa ägodelarna lika mycket är under vattnet som ovan, kan jag inte njuta av simningen. Roligt hade de, det var huvudsaken! Det kommer nya dagar, då kanske jag hinner njuta!

Livet ger och tar. I lördags var jag på mosters begravning. Tur hade vi med vädret åtminstone!

Sommarplanerna då. Cykla botniacyklingen var det tänkt!  MEN, det blir inte av i sommar heller! Kanske nästa sommar då! Kanske inte! Vad vet jag!

Åtminstone kändes det både roligt och lätt att vandra 12 km i går och samtidigt få samla tankarna!

Kommentera