SJÖRÖK

Vi körde i sjörök till villan, röken kom längsmed vattenytan, det var vackert och lugnt och vi kunde ändå ta oss fram. Både lördag och söndag har varit riktig varm och skön på sjön.  Badat bastu och simmat i saltvatten, vattnet var redan 15 grader. Ett morgondopp tog jag också då var det också 15 grader, så skönt att simma. Det är när det kryper under 12 grader som det börjar bränna i skinnet.

I smått regn och fukt gick jag en långpromenad ända från båtplatsen och hem. Det passade mig riktigt bra, jag trivs att gå i lite regn, mycket bättre än stark solsken. Det doftade så gott att gå efter skogsvägen, regnet och fukten gjorde att det doftade så djupt, gott och varmt, däremellan doftade det så gott från häggen, riktigt midsommarkänsla fick jag!

En riktigt rask och skön stavgångspromenad som tog över två timmar lång!

Kommentera