ÖRNEN SVÄVADE OVANFÖR OSS

En ståtlig örn svävade ovanför barnbarnet och mig, bara en bit från gården här hemma. Barnbarnet som också  är snabb att lyfta blicken och iaktta fåglarna såg den. Hon ville snabbt se resultatet på bild.

De är precis sådana här gånger som jag saknar en riktig kamera, aldrig annars. Jag fick i alla fall den fångad på bild, så jag är nöjd, lite mera avancerat har mitt fotograferandet blivit. Riktigt nöjd att jag fick den på bild, tror det är första gången. Hade jag nu ändå ägt den bästa kameran, hade den ändå inte varit med, så jag har ingenting att ångra. Fotade med telefonkameran som vanligt!

 

Örnarna är så stora och ståtliga fåglar, undrar om det var en kungs- eller havsörn?

 

Å andra sidan undrar jag vad den gjorde här hos oss. Anar att den var hungrig och sökte ett lämpligt byte, den rackaren. Stackars den som hamnade mellan örnens klor!

0 thoughts on “ÖRNEN SVÄVADE OVANFÖR OSS

Kommentera