Vårpromenad …

… kan jag säga så redan? Åtminstone kändes det vår i luften. Vägarna är också vårliga och såriga, alldeles tungt före att gå i. Svetten lacka när jag kom hem tillbaka efter 8 kms skogspromenad.

Svanarna har också börjat komma, har inte sett dem bara hört, det räcker visst också till ett vårtecken. Härligt!

I dag lät jag Bamse välja en kortare promenad, i stället valde jag att ta gångstavar och gick längre. Det var inget dåligt alternativ heller, borde gå med dem hela tiden.

Fast vägen var tung och svårframkomlig på vissa ställen av sträckan och visst var jag trött när jag kom hem. Ändå var kroppen pigg och jag hade inte ont i axlar och armar som jag annars lätt kan få när jag har gått långt. Stavarna är bra de håller upp kroppen på ett riktigt sätt, plus att kaloriförbrukningen blir betydligt högre. Bonus det också!

Nåja, det här har jag redan vetat – länge. Det blev bara en repetition! Det kan behövas ibland!

Solen sken så cykelglasögonen satt alldeles utmärkt!

Kommentera