Opassade skidpass

Nästa gång jag far och skidar på träsket, lär bli en riktigt vacker solskensdag, annars får det vara! Jag vill njuta när jag skidar, bonus om solen skiner. Nytta med mitt nöje får det vara. I går höll jag på att frysa till is!

dav

I backarna ränner mina skidor som blixten. Det har jag väl prövat både i Vasaloppet och Botniavasan. I uppförsbacke som nerförsbacke. I vinter har jag skidat 16 km totalt, det är ingen grund att ta sig igenom ett långlopp. Jag struntar i Botniavasan i år!     Men visst hade det varit roligt!

dav

Blixtföre var det på träsket, så jag stakade och övade tekniken ända tills jag började frysa, för mycket! Jag tröstade mig med att 5 km stakning är också träning. Men inte värt besväret! Varma drickan värmde bra!

dav

Bamse genade rakt över träsket! Före det hade han försvunnit in i skogen. När han inte kom tillbaka någon gång vände vi om, då kommer han dragande med en stor knippe djupfrysta abborrar! Doften som lockade honom till skogs. Nu ville han bara slippa eländet!

0 thoughts on “Opassade skidpass

  1. Oh, vad härligt det ser ut! Har inte skidat på många år. Gjorde det mycket i min barndom och när det gavs tillfällen i Göteborgstraketn som vuxen också. Men tror at tekniken sitter i trots att det var ett tag sedan nu. Finns inte så många tillfällen för detta i Wales,hi,hi!!
    Ha det bra!

Kommentera