På hemväg

Dag 22 – 24

Tionde flyget Sydney till Dubai.

En 15-timmars flygresa väntar.

Ett glatt uppmuntrande ord från flygvärdinnan innan flyget lyfte. ”Du får säkert färdig virkningen före vi hinner till Dubai”. Så skulle det också ha blivit om inte garnet tagit slut. 15 timmars flygning är nog i längsta laget, men det gick bra. Jag hade också en bra bok att läsa. ”Små citroner gula”.

Stadsrundtur i Dubai

 

mde

Minaret tornet (Böneutropare)

dav

Hotell för välbärgat folk.

dav

Hotell för oss vanlig.

hdr

Miniatyr av världens högsta torn – Burj Khalifa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utsikt från tornet.

dav

Stort akvarie i köpcentret.

dav

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Palm Island – Utbyggt i havet.

Hemresan

Dubai-London-Helsingfors.

Elfte och tolfte flyget.

 

Borta bra men hemma bäst!

0 thoughts on “På hemväg

  1. En får tacke för så många fina bilder och filmer som beskriver er resa. En verkligt fin och intressant resa ni gjort! Kanske er livs största resa? Jag undrar om jag får länka till din blogg på FB. Säkert fler som vill ta del av era äventyr.

    1. Varsågod! Det var roligt att höra!
      Det känns nästan som jag varit ut och rest en gång till nu när jag har skrivit och sett på bilderna från resan. Hoppas att minnas bättre på detta sätt, när jag har dokumenterat den. Det är säkert vårt livs största resa.
      Det får du gärna göra, det är bara roligt att dela med mig!

  2. Trevligt att ta del av den långa resan med alla fina bilder! Mest intressant tycker jag Nya Zeeland är där jag har en brevvän i Mosgiel, (Dunedin), men ni var väl inte på den sidan av Sydön? Tack för text och bilder.

Kommentera