Hösten smyger på

I dag tog jag återigen en promenad på 10 km. Utan att se ett endaste djur, förutom två änder som simmade i ån, då var det så nära hem så jag hade nästan slutat hoppas.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det har blivit riktigt höstlikt och så friskt, det känns så skönt i kinderna där ute och det går bra att gå raskare promenader när det är lite kallare.

Hösten är en bra tid. På sommarn finns det så mycket som skall pysslas med. Gräset växer och väntar ständigt på klippning. I blomrabatten sprider sig ogräset. Bären mognar en sort efter den andra, frysen skall fyllas. Och förväntningarna är många och det mesta hinner man inte med. Kanske det är bra?

På hösten lugnar allt ner sig igen, alla bären är färdigt inlagda, gräset växer saktare, naturen fodrar inte lika mycket ompysslande mer. Då är hösten välkommen! Hur intressant trädgårdsarbetet än är.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naturen stressar inte och ändå hinner den med

0 thoughts on “Hösten smyger på

Kommentera