Stenrik på skifferblock

Öppna trädgårdar har haft visning i dag, vi valde att köra norrut, distriktet är stort så det är omöjligt att hinner överallt. Visste inte vart vi hamnade för jag hade inte studerat trädgårdssidorna på förhand, endast karta och adress, det blev att köra en hel del, men det var det värt. Alla trädgårdar hade olika stilar och modeller, så några nya idéer fanns alltid att få med hem i bagaget.

Jag är så glad att vi valde just ett av ställen där det fanns skiffer på marken. Att ha det som grund är ju inte riktigt vanligt i våra trakter. Det var en ögonfröjd att se, området var stort och välarbetat och har många år på nacken.

Stenarbete som är så rogivande  och så roligt.

dav

Potatiskällaren.

nfd

Upplockade skifferplattor som murar och soliterer.

bty

Trappsteg ner till bersån med tak över och ljuvlig bakgrundsmusik. Så mysigt.

Väl värt ett besök.

Kommentera