Utenatt

dav

Senaste natt sov vi ute barnbarn och jag, blodlönnen var det ända som skymde sikten uppemot klarblå himmel. Vädret var perfekt, kunde inte bättre bli. Myggnätet som jag sytt för ändamålet var ett måste, utan det hade vi inte varit ute länge, för myggorna var hela tiden på sin vakt från utsidan. Vi bäddade med sovpåsar och gjorde det så mysigt som möjligt.

Vi läste en god stund. Bokens namn: ”Med BRIS mot KAP HORN”  Det är en spännande och sann berättelse av Sven Yrvind och Anders Öhman. Värt att läsas.

Av friska luften blev vi snabbt trötta och somnade. På morgonen fläktade det lite grann, men ack så tungt jag hade sovit. Jag smög mig upp tidigare medan flickorna fortfarande sov några timmar.

Idén var lyckad och i natt fortsätter vi enligt samma mönster.

b13c2eb87d5e840ce4788da78bcaa842

Kommentera