Sommarminnen med barnbarnen

mde

Nu får jag börja känna mig riktigt nöjd när jag fick fotografera havsörnen på så nära håll.    Ack så vacker den var.    Kunde ha stått och betraktat vidundret hur länge som helst, men med hänsyn till fågeln kände jag mest att den behövde få lugn och ro. I naturen får väl människan ha lite som helst respekt ändå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Älgen var lika snäll som den ser ut på fotot – vacker och välskött.     Vi klappade den och den fick oss att le och ha roligt, för den fick inte färdigt kelat, det var vi som fick avbryta hela kommunikationen, annars hade vi stått där, vet inte hur länge.

Godkänt fick vi tydligen också, i annat fall hade inte älgen lagt sig framför oss och varit så sällskaplig, fick vi veta.

Stor skillnad är det på en häst i jämförelse med älgen, bara med tanke på hur de tar sig fram i naturen, där det inte är så rätt fram utan mestadels rishögar och stora stenar i deras framfart.

Vi kunde ha fått gå riktigt nära älgen, till och med bakom staketet, men av säkerhetsskäl tog vi det säkra före det osäkra, man kan ju aldrig så noga veta med vilda djur.

Flickorna var så nöjda över kontakten de fick med älgen, inte minst att ha klappat den.

0 thoughts on “Sommarminnen med barnbarnen

Kommentera