Sköna sommar

Alltid lika härligt när vattentemperaturen stiger och det går att njuta av simturerna. Det tar ganska länge innan vattnet värms upp vid villan, nu har det äntligen blivit 20°. Hittills har vi fått nöja oss med 12-13 grader, det tar sina modiga minuter när havet trycker på. Tycker det är helt okej med kallt vatten i samband med bastubad, men att simma och njuta är en helt annan sak, då är det en fördel med 20 + i vattnet.

Att simma inomskärs har sina fördelar med värmen och lugnet. Däremot skulle jag inte byta ut vårt vattenkvalitet för något i världen. Vattnet är så rent så det går att se rakt ner i botten, känslan är så skön och vattnet är så mjukt. Jag blir ren, pigg och nyter.

WP_20160720_046

På tal om rent vatten.

WP_20160720_033

Morgonsimning.

WP_20160719_001

Bamse kontrollerar fiskelyckan!

0 thoughts on “Sköna sommar

  1. Oh, att kunna bad i havet eller i en sjö, så underbart! Här har vi inga sjöar och havet är kallt. Vill helst ha över dryga 20 grader.
    Ser så härlig ut!!! Njut!!

Kommentera