Morgonstund har guld i mund

Fick sätt på ett extra kol och antal mått av tjurighet på lördagsmorgon. Nordanvinden blåste precis rakt emot mig.

Ändå gick det ordentligt hyfsat, för klädseln hade jag lyckats med, trodde att det skulle vara varmare än det var. Det är ju sommar. Kände direkt jag for iväg att jag hade lite för lite kläder på mig, speciellt runt halsen där jag är frusen. Då vinden blåste rakt emot mig fick jag trampa på ordentligt, så det jämnade faktiskt ut sig i slutändan, för värmen fick jag minsann upp av allt trampande, innan jag hade cyklat mina 14 km, och i tid hann jag i jobb också.

 

WP_20160611_001

Ägnade några minuter åt att fotografera fåren på morgonen, som ännu var trötta och låg lugnt och stilla framför sjön.  På eftermiddagen hade det förflyttat sig och var på benen igen, då hade de flockat ihop sig under björkarna och gnagde på gröngräset.

WP_20160612_006

 Som tur hade vinden inte vänt under dagen och hemfärden  fick jag njuta av både vädret och den vackra utsikten emot sjön.

WP_20160611_010

 Hemma igen vattnade jag några vattenkannor på gården. Och passade på att plocka liljekonvaljer som finns bara några meter bakom i skogsbacken. Så ljuvligt de doftar 🙂

WP_20160613_005

  Bladkaktusen blommar i uterummet, de är så ljuvligt fina. Flera varv om dagen tar jag mig tid att njuta av dem 🙂

Kommentera