Andas ute

Helt ostört kunde jag cykla iväg tidigt i morse. Det hade tydligen regnat i natt och i morse föll daggen ner, så jag brottades lite med tanken på att ändå ta bilen. Envisheten segrade ändå och vill jag cykla och hålla konditionen, så bryr jag mig faktiskt inte så mycket i vad det är för väder, utan klär mig efter vädret. Säger som Melker sade i Saltkråkan, det finns inga dåliga kläder –  bara olika sorts väder.

Stoppade ner några extra plagg i väskan – ifall om. Ju ruskigare väder där ute, desto roligare att komma in igen och dra av sig de svettiga och våta kläderna.

Luften var så fuktig och frisk att andas in och hela jag mådde så bra. Vägen ägde jag helt och hållet för mig själv. En söndag morgon är det ingen onödig trafik, kunde räkna de bilar som syntes till.

 

WP_20160522_005

Dimman låg i luften hela vägen, det var jätteskönt att andas in den fuktiga och friska luften.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solen sken på eftermiddagen och svanarna visade upp sin allra bästa sida.

WP_20160522_018

Häggen blommar. Oundvikligt att låta bli att plocka in en vas när jag kom hem. Å den ljuva doften.

 

0 thoughts on “Andas ute

  1. Vacker hägg och fina svanar!
    Skönt att väderet blev bättre längre fram på dagen. Idag är här grått i Wales, men va har haft två ganska fina dagar.
    Ha en bra dag!

Kommentera