Vänner

WP_20160410_007

Nu för tiden nöjer jag mig att bara få vara, ingenting inprickat i almanackan är det bästa. Att finnas till hands för barnbarnen om de dyker upp –  som de gör.

Nu har det åter varit helg och vi har alla träffats. Dock två stycken per telefon, det får jag nöja mig med, då avståndet är för långt borta för att kunna träffas hur ofta som helst. Det är alltid lika roligt att höra deras ljusa röster i telefonen och jag tror att det är viktigt för dem att höra min röst. Jag talar alltid om för dem att jag saknar dem och vi kommer överens om när vi kan träffas igen.

Vi andra som bor på närbeläget avstånd kan träffas oftare, det värmer själen och hjärtat. Det räcker att finnas till för dem,  ge dem kärlek och värme i mängder.

Så har ju skolbarnen olika insamlingar, ett av barnen samlar in för sexans klassresa, det är obligatoriskt för alla fyrans elever fast det ännu är flera år kvar till resan. På tal om att det skall börjas i tid.    Ettans elev däremot tycker det är spännande att bjuda ut första maj blomman och testa säljarförmågan. 🙂

Ett gott citat

En riktig vän är för själen 

vad hjärtat är för kroppen.

Kommentera