Carl-Einar

 

Carl-Einar-Häckner-2015-03

Började dagen med att förbereda mig för eftermiddagen och kvällens program. Är mestadels van att inte göra någonting utöver det normala, det är familjen, jobb och sådant som hör vardagen till, det räcker alldeles ypperligt för mig. Så bekvämt att bara gå på i yllesockorna. Visste nog att det kommer att bli en bra kväll med kollegorna och så blev det.

Vi började eftermiddagen på restaurang Fransmanni Vasa. Det är så roligt att träffas och sitta i lugn och ro,  prata, äta god mat och bara umgås. Lite uppklädda och sminkade var vi också. Efteråt fortsatte vi kvällen på Vasa Teater med trollkarl, komiker, sångare och författare Carl-Einar Häckner – ”Skärvor”.

Han är underhållaren med glimten i ögat som fick publiken fullständigt med sig. Är mest fascinerad över han sätt att få publiken att skratta och hänga med, även om han inte gjorde någonting alls. Det är kroppsspråket och gestikuleringarna som säger det mesta. Kunde riktigt känna igen mig själv i vissa situationer. Så naturligt och utan ansträngning  utförde han sina talanger. Det var inte alls svårt att sitta stilla i några timmar, (med en paus i mitten) och skrattmusklerna de fick sig en rejäl omgång.

Sin andra föreställning har han i kväll på samma plats, sedan bär det av tillbaka till Göteborg. Han hoppades på stor uppslutning och ville att vi skulle berätta åt alla hur bra och rolig han är. I annat fall kunde vi komma direkt till honom och säga, om vi tror att ingen vill  kommer i kväll.

Efter föreställningens sålde han sin nya skiva, han uppmanade köparna. Att av säkerhetsskäl skall vi inte lyssna på nummer nio, (tror det var den nr), för då blir vi bara deprimerade påstod han.

I dag har skrattmusklerna all rätt att vila.

 

Kommentera