Hängig

WP_20160321_003 1

 

Har känt mig hängig de senaste dagarna, feber har givit sig tillkänna och jag har varit alldeles krank. Nu skall jag rycka upp mig och närmast väntar  två nattskift.

Nöjd är jag ändå att jag har lyssnat på kroppen och tillåtit mig att vila. Det är inte så lätt att bestämma alla gånger, fast det var ganska självklart – sängläge som gällde. Oskar på fotot är nog lite trött i jämförelse med vad jag har varit.

Tiden räcker ju inte alltid riktigt till, det skall jämt prioriteras. Och att ligga på soffan  och vara krasslig kan också föra något gott med sig. Det finns ju inget ont som inte för något gott med sig. Jag  har orkat läsa, en del. I Vasabladet finns det mycket nyheter och information att läsa, som lätt glider iväg obemärkt i vardagen. Har fått ny inspiration när jag sluppit på lite lusläsning.

0 thoughts on “Hängig

Kommentera