Måndag/ledig/6 grader/härligt

is

Vi gick efter skogsvägarna. Även om vi var på väg hem flera gånger så vände vi bara bortåt igen, varken Bamse eller jag kunde slita oss. Det var ju så intressant att bara vandra iväg. Vi var överens.
När vi gick över å-bron fick vi se hur djuren hade sprungit under. Farligt. Under bron brukar det vara som svagast – just ingen is alls. Hoppas djuren är så pass klyftiga så de vet vad de sysslar med.

En gång för länge sedan när vi körde båt på hösten, så kom helt plötsligt två älgar simmande på sjön, de var på väg från holmen till fastlandet, så som djuren gör när de förbereder sig för vintern. Det var en vacker syn.

Ödetsträd är omplanterad – dags att vakna. Det är så roligt att följa med, snabbt efter omplanteringen brukar det sticka fram gröna små blad och en kort tid efter det kommer blomknopparna, som är så fräscha och fina.
Redan i mars skall den blomma.

iss

0 thoughts on “Måndag/ledig/6 grader/härligt

  1. Hej Rose, länge sen sist, igen….och nu ska denna webbplats snart lägga ner för gott, så jag tog mitt pick o pack o flyttade till wordpress.com….. det gick riktigt bra att exportera härifrån och importera dit, så man fick med sej allt som man skrivit här och inte behövde börja om. Kanske vi ses där??? Annars är det helt underbart att få bara ströva fritt i naturen o se sej omkring, det gillar jag bäst också, men nu sitter jag inne o bekämpar nån virusattack….men det ska väl ge med sej, småning om. Ha det gött! min nya bloggadress är. gillasvardag.wordpress.com Välkommen att kika in där!

Kommentera