Soligt

0,00000

Solen sken en stund på kvällskvisten och Kiros var glad, flängde sig som en apa i lönnen.

Tydligt och klart har dagarna sträckt på sig i båda ändarna nu. Kunde se över åker och äng i morse igen, det är ett tag sedan sist.

En fin tid vi har framför oss nu.

0 thoughts on “Soligt

  1. det är så roligt nu när ljuset återvänder, inte för att jag har något emot hösten heller, men men, det är ngt speciellt ändå med våren då allt vaknar till liv igen, det har alltid fascinerat mej…… jag är ju inte uppe med tuppen precis, så det är ju rätt ljust då jag vaknar, men då jag går hem fr jobbet märks det tydligt o klart hur ljust det blivit på bara några veckor, även de dagar det är mulet, så är det ändå så ljust där 17 tiden, o det blir bara längre o längre ljust på kvällarna vart efter dagarna går 🙂

Kommentera