Trettondagen

WP_20150106_033

I dag blev det premiär för årets första skidåkning, kunde ju ha varit en månad tidigare.
Det var så roligt och vädret kunde inte bli bättre – 10 grader så fruktansvärt vackert i skogen.

Variationer på väderlekstemperaturen från mina väderlekskällor: Sibbo – 18 och lite snö, Ylivieska – 30 grader och ännu högre upp i Finland – 35 grader. Rena pälsvädret.

0 thoughts on “Trettondagen

  1. Å en sådan vacker vinterbild 🙂 kanske du hade lä i skogen för vinden, tyckte det kändest så kallt när jag stack ut näsan genom dörren o husfar som var ut på promenad m hunden tyckte det blåste så kalla vindar så han gick inte så långt som han först hade tänkt sej. vi har haft ca – 10 grader idag o så utlovas det + grader till i morgon, ur led är tiden…..men å andra sidan har jag inget emot nån grad varmare med tanke på jobbet då man ska vara ute ca en timme mellan 13-14, det är ju inget tvång, men frisk luft har väl ingen blivit sämre utav och att få röra på sej fritt o då är det ju trevligare om vädret är ”på vår sida” s.a.s. 🙂

Kommentera