Uppför och nerför

1

Dagens cykeltur kändes som 40 km, men sanningen var 20 km. I uppförsbackar och nerförsbackar, motvind och menföre, så träningen var ju ypperlig.
Vi stannade och var och besökte ett kärt gammalt ställe. Där simmade svanarna omkring, inte det minsta rädda var de för oss, fast vi stod nära stranden och betraktade skönheterna. Men i rättvisans namn, var det ju vi som skulle försvinna.

Vad de inte visst var, att vattnet delvis var vårt.

0 thoughts on “Uppför och nerför

  1. Hej Rose, hittade dej här bland en massa bloggar, så trevligt, du verkar ha hängt med ett tag, själv har jag blivit så lat med bloggandet och dessutom inte så känd heller eftersom jag valde att vara anonym om man kan kalla det så när man inte helt avslöjer sin ID 😉 men vi är inte helt främmande för varann 🙂 jag kan avslöja mej på annat sätt åt dej så du inte behöver fundera så mycket på vem jag är, ifall du inte hunnit klura ut det innan dess…..på återseende!!

    1. Hej på dig! Du är redan avslöjad och det är ju bra. På nåt sätt har gilla sagt mig något, men vet inte vad, säker för att det är du, roligt. Vi hörs 🙂

      1. Nice, det var ju bra att du kom på mej, så jag är avslöjad 🙂 hann näml. inte göra det sen igår…..Ha det gött!!!

Kommentera