Även att backa kommer man sig framåt

1

Så fick jag det bekräftat ännu en gång, kroppen behöver få vila.
Med spänning for jag iväg ut på länk, trodde att jag inte alls skulle orka någonting. Senaste veckan har jag ju bara badat lite, solat och latat mig. Tänkte faktiskt innan jag for iväg, vill det inte gå framåt så då får jag backa. Men till min stora förvåning så har det inte gått så bra på länge som det gick i dag. Benen och jag ville bara springa. Min coach han vet vad han talar om han.
När barnbarnen och jag var nere vid havet och det var dags att gå tillbaka upp till polen, så fick treåringen för sig att han skulle backa, det gick ju hur bra som helst och glad det var han. Har en treåring bestämt sig för något så har han. Han är så charmerande så farmor är helt såld.
Tid det hade vi, vi var ju på semester.

Created with Nokia Smart Cam

Kommentera