Mina små älsklingar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jag saknar mina små älsklingar, älskar dem över allt annat på denna jordklot.
Får ju höra den ljusa unga rösten i telefon.
Hon barnbarnet hade mött en älg med stora horn, på hemvägen från skolan och tagit till försiktighetsåtgärden, ”inte fotat ifall älgen skulle ha blivit arg av blixten” berättade hon.
Hennes fina stora intresse är förstås hästar. Torsdagskvällar ägnar hon åt att rida, som hon älskar så mycket, då beror det på vilken häst hon får rida på, Vidgo och allt vad de heter, vilken som, viktigaste är att hon får rida. Jag har själv varit en hästtokig tjej.

Vi kramades i telefon och jag saknar dem så.

Lillasysters telefonkram fungerade inte riktigt så bra i dag 🙂 hörde bara hur hon fnittrade, ”du kunde inte krama mig, för jag satte bort telefonen”.

Kommentera