Gamla vraket

005,1

Gamla vraket som finns längs med åmynningen. Ligger nog säkert ett helt livsverk bakom den historien.

För inte så länge sedan fanns det ju båthamn vid åmynningen i norra Vörå, men med åren så minskade och minskade båtantalet. Förra sommarn fanns det bara en båt där, i sommar har platsen varit helt tom. Ganska synd ändå, med det blev visst attraktivt för stölder och ofog.

Fiskaren har ändå inte gett upp hoppet, ganska tidigt i våras, fanns där folk som hade ställt det riktigt bra för sig, de hade stolen med och där satt de och såg ut att njuta med sitt kastspö i handen.
Själv tycker jag också väldigt mycket om att fiska, men fast jag har så nära till åmynningen, har det inte blivit av, att fiska just där. Kanske en vacker dag.

Undrar just om det skulle nappa där?

Kommentera