Avslutningsvis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varje söndag vi har farit från villan nu en längre tid har jag tänkt, är det här nu säsongens sista varma sköna helg, men värmen bara fortsätter, 16 grader i vattnet i dag, simmade så klart, hunden Bamse simmar både före, efter och mest hela tiden, hans favorit.

Har hunnit på barnbarnets 8-års kalas, viktiga saker, han är så prima…

Och avslutningsvis söndag kvällens intervallträning med Vörå if s gäng. Det är så enkelt att välja att stanna hemma eller att att springa ensam, som i och för sig också är skönt, men att omge sig med likasinnade ger så mycket glädje.

0 thoughts on “Avslutningsvis

  1. Jo, vi får bara njuta! Vintern var väl normal, den såg jag inte mycket av. Men vår hade vi ju ingen då sommaren kom direkt efter vintern. Och sommaren har varit den vackraste och varmaste i mitt mannaminne. Ännu denna morgon, den 19 september kl. 7, har vi femton plusgrader i Hankmo!

Kommentera